karierno upravljanje

Kako do intervjuja na MTS: vprašanja in odgovori

Kazalo:

Kako do intervjuja na MTS: vprašanja in odgovori
Anonim

Kot vsak tovrstni dogodek, intervju na MTS poteka po tradicionalnem načrtu. Te strategije so bile razvite že dolgo in delujejo brez napak. Ne čakajte na trike, trike, poskuse, da bi vas ujeli na malenkosti. Morate razumeti, da je v državah CIS veliko salonov MTS in v teh krajih je veliko delavcev. Zato je brez kakršnih koli dvomov zaposlitev na preprostem položaju celo več kot resnična. Kako dobiti intervju na MTS?

Kaj morate začeti?

Če želite začeti delati v "telesistemih", je potrebno malo, samo ne prebadajte se najpreprostejših zahtev. Omeniti velja, da je ravno MTS eno redkih podjetij, ki ima odprt dostop do intervjuja s kadrovskim direktorjem. Tam lahko preprosto najdete vse osnovne zahteve za bodoče zaposlene.

Na kaj moram iskati, preden grem na intervju na MTS?

Tudi začetne zahteve niso nič posebnega. Kako do intervjuja na MTS:

  1. Za začetek ustvarite življenjepis. V intervjuju direktor kadrovske službe ugotavlja, da ne bi smeli biti zelo podrobni. Vaša naloga je, da se osredotočite na osnovno. Ne bi smeli našteti vseh zadnjih 20 delovnih mest, ki ste jih uspeli spremeniti. Zadnji dve ali tri bodo dovolj. Vendar je vredno podrobno opisati svoje poklicne veščine, še posebej za tiste kompetence, ki so povezane z delom na področju komunikacijskih komunikacij. Drugo pomembno pravilo - velikost življenjepisa ne sme presegati ene strani. Nič čudnega, pravijo, da nihče niti ne bere piska z 10 listi. Vaša naloga je, da delodajalcu na kratko dokažete, da bi vas moral izbrati.
  2. Kako dobiti intervju na MTS? Ne podcenjujte moči videza. Ste bili pozorni na to, kako izgledajo svetovalci v podjetniških salonih? Približno v tej obliki in morali bi priti na razgovor z vodjem zaposlovanja. To je najprej klasični slog oblačil, čedna pričeska, ne svetla ličila. Morali bi izgledati kot pripravljen zaposleni, navzven vzbujajo le pozitivna čustva, ki ustrezajo želenemu položaju.
  3. Bodite prepričani, da preučite podjetje, v katerem se želite zaposliti. Po eni strani bi si lahko mislili, da za MTS absolutno vsi vedo. Vendar to ni dovolj. Vzemite si čas, da vidite, kaj podjetje počne, katere storitve ponuja. Če pokažete svoje znanje, bo le pozitiven vtis.

In vedno se spomnite, da bo vsak delodajalec cenil točnost. Nikoli ne zamujaj. Bolje bi bilo priti nekoliko prej in počakati, kot da zamujate in takoj ustvarite ne najbolj prijeten vtis o sebi kot bodočem zaposlenem.

Če verjamete pregledom, kako poteka intervju na MTS, potem lahko ugotovimo, da je nezadovoljnih minimalno število. Ljudje ugotavljajo, da pogovor poteka sproščeno, delodajalcev ni pritiska. Kandidati so zadovoljni tudi s pozitivnim odnosom do vseh prijavljenih, ne glede na delovne izkušnje.

Običajno negativne komentarje pustijo le tisti, ki niso prejeli želenega stališča in njihove povratne informacije so razumljive.

Kaj se vpraša na razgovoru?

Ker MTS ne skriva informacij in oddelek za izbiro osebja deli uradne podatke, lahko pripravimo odgovore na vprašanja, ki jih zastavite na sestanku vnaprej. Kako poteka razgovor na MTS s prodajnim svetovalcem:

  • Zagotovo vas bodo vprašali, katere odgovornosti ste opravljali na prejšnjem delovnem mestu in kaj ste naredili najbolje.
  • Govoriti boste morali tudi o tem, kakšne višine ste dosegli v karieri in katere dosežke ocenite kot najpomembnejše in najpomembnejše.
  • Prav tako vas bo vodja zaposlovanja zagotovo vprašal o vaših največjih neuspehih v karieri.
  • In nikjer brez vprašanja, s kom se vidite po petih letih in ali v tej prihodnosti obstaja MTS.

Samo ne mislite, da bodo vsa vprašanja omejena izključno na poklicno sfero.

Kako poteka razgovor s svetovalcem MTS?

Vsekakor vas bodo vodje zaposlovanja zanimale vaše osebne lastnosti in psihološke značilnosti. Posebna pozornost je namenjena odpornosti proti stresu, zmožnosti reševanja konfliktov, vzdrževanja dobrega razpoloženja in optimizma, saj vam delovni dan ne bo najlažji. Te lastnosti se bodo najprej preverile, na primer, morali boste modelirati situacijo, v kateri morate rešiti konflikt. Možnosti so morda najbolj nepredvidljive. In le od tega, kako jasno in namerno se boste odzvali, bo odvisna zaposlitev.

Glavno priporočilo za bodoče zaposlene je, da ohranijo samozavest in pozitiven odnos. V tem stanju boste zagotovo uspeli prepričati vse okoli, da ste zelo dragocen uslužbenec, ki ga podjetje preprosto potrebuje. Tako lahko dobite intervju na MTS.

Testi po intervjuju

Pravzaprav dobiti razgovor na MTS za prodajnega pomočnika ni najtežja faza pri prijavi na delovno mesto. Podjetje ima mesec dni program za prilagajanje novih zaposlenih. Njegov cilj je, da novi zaposleni pridobi vse potrebno znanje o tem, kaj mora storiti, se nauči pravilno opravljati naloge, postavljati vprašanja. Prav tako ne smemo pozabiti na prilagoditev novi ekipi.

Na tej stopnji se vsekakor ne bi smeli sprostiti, ker pogodba o delu še ni sklenjena, to je samo pripravništvo. Poskusite se pokazati v vsej svoji slavi, pokazati trdo delo, odgovornost, točnost. Najpomembneje je narediti pravi vtis na bodoče šefe.

Pripravništvo

Vaša naloga v tem obdobju je pokazati željo po učenju nečesa novega, pokazati svojo prizadevnost in odgovornost. Naredil vam bo mentorja, ki bo oblikoval mnenje o izidu dela. Možno je, da boste morali ob koncu pripravništva opraviti še en intervju, vendar ne z vodjo zaposlovanja, temveč z vodjo salona. On bo vaš neposredni šef. Na ramenih odloča upravitelj, ali boste še naprej delali na MTS ali ne.

Ne pozabite, da podjetje najbolj ceni osredotočenost na rezultate in delovno sposobnost, ne pa na delovne izkušnje.