zaposlovanje

Elena Likhacheva: zaposlitvena agencija, prosta delovna mesta in delo v podjetju

Kazalo:

Elena Likhacheva: zaposlitvena agencija, prosta delovna mesta in delo v podjetju
Anonim

Zaposlovanje je težka kadrovska naloga, ki jo strokovnjaki lahko izvajajo. Center Elena Likhacheva deluje na trgu od leta 2002 in se je uveljavil kot eden najuspešnejših obratov za zaposlovanje. Tukaj je profil dela drugačen, od domačega osebja do začasnih delavcev. Center tudi redno zaposluje zaposlene.

Nabor orientacije

Glavna naloga agencije ni le iskanje osebe, ki bi opravljala določeno vrsto dela, ampak iskanje talenta, ki se bo čim bolj uresničil, v celoti se predal izbranemu poslu. Ponujena prosta delovna mesta so razporejena glede na posebnosti: potrebne so naloge in zahteve, ki bodo izpolnjene v postopku.

Preučene so tudi osebne lastnosti bodočega zaposlenega, njihova stopnja skladnosti, sposobnost predstavitve. Elena Likhacheva išče zaposlene prek interneta, tako da neposredno odda agencijo in objavi prijavo. Upošteva razpoložljivost izobraževanja, pa tudi delovne izkušnje in želje po samouresničevanju.

Temeljna specializacija

Čeprav se agencija osredotoča predvsem na izbiro domačega osebja, center sprejema tudi zaposlene za pisarniško delo, prireditve za organizacijo počitnic in išče začasne delavce za različne vrste prostih delovnih mest. Zaposlitvena agencija je na visoki ravni zaradi dobro uveljavljenega dela s prosilci.

Prav tako se v procesu uporabljajo tehnologije in tehnike za iskanje kakovostnih delavcev, katerih zahteve ustrezajo zmogljivostim novega delovnega mesta. Najdemo optimalno ujemanje med zahtevami delodajalcev in zmožnostmi zaposlenega, zaradi katerih obe strani ostaneta zadovoljni.

Izvajanje in uspeh

Elena Likhacheva je v letu delovanja agencije uspešno izvedla številne projekte, povezane z izbiro delavcev in iskanjem izvajalcev različnih stopenj in zmogljivosti. Poleg tega so mnogim nudili svetovanje, ki je pripomoglo k razvoju potenciala zaposlenih.

V času obstoja centra so bila izbrana prosta delovna mesta za gospodinje, družinske voznike, kuharje, kuhinjske delavce in upravnike, vrtnarje. Opravljen je bil tudi izbor varušk, guvernerjev, logopedov in mentorjev. Delo v procesu nadzira vodja, ki je vezan na določeno smer.

Zahvaljujoč temu je kadrovski center Elena Likhacheva na prvih mestih na seznamu voditeljev med zaposlitvenimi platformami.

Usposabljanje

Nedavno je agencija poleg izbire kadrov uvedla tudi priložnost za preučevanje posebnosti nekaterih poklicev. Ljudje z ustrezno izobrazbo se lahko usposabljajo. Zahvaljujoč usposabljanju lahko svoje znanje preizkusite v praksi, si ogledate oddajo gradiva in sami izberete glavne točke, pa tudi analizirate in analizirate situacije, ki se lahko pojavijo. Postopek je popolnoma individualiziran, odvisno od zahtev stranke in cilja.

V tem procesu se ponuja oblikovalsko delo: menedžerji predstavijo bodoče delavce z izkušnjami na tem področju ljudi, ki so delali več let. Zahvaljujoč temu se povečuje učinkovitost osebja, razvija se tarifni razpored plačil za storitve in obstaja priložnost, da se premaknete po karierni lestvici.

Zaposlitvena agencija Elena Likhacheva pomaga ne le najti zaposlitev, ampak tudi povečati svoj potencial na novem mestu. Glavna zahteva agencije je življenjepis in opisane osebne lastnosti zaposlenega.

Analiza okvirja

Pri izbiri in najemanju zaposlenih mora center biti pozoren ne le na poslovne značilnosti in osebne lastnosti, temveč tudi analizirati potrebo po kadrih in zahtevah strank. Postopek je sestavljen iz več faz, brez katerih je učinkovit rezultat nemogoč.

Bodite prepričani, da ustvarite program za načrtovanje zaposlovanja, analizirajte razloge, ki jih navaja stranka, upoštevajte usposabljanje zaposlenega. Agencija od strank zahteva, da predložijo podatke o plačah in drugih ugodnostih, ki bodo dodeljene zaposlenim, delovnim pogojem in njihovi kakovosti, naravi dela, pri čemer upoštevajo vse elemente in sestavne dele ter podatke o neposrednem vodenju in o tem, kdo bo spremljal delovni proces..

Če se zaposlujejo za pisarno ali organizacijo, je treba nujno upoštevati njihovo podobo in poslovni ugled na trgu dela. Po njenem mnenju je Elena Likhacheva pomembna, da ne samo, da najde zaposlitev za človeka, ampak mu tudi daje možnost, da uresniči svoj potencial z možnostjo karierne rasti.

Pogoji za stranke

Agencija prevzame plačilo za zagotavljanje zaposlenega od delodajalca, potem ko je delavec opravil poskusne dni. To je standardni teden, vendar se lahko na zahtevo delodajalca obdobje poveča, odvisno od vrste dela. Število zamenjav zaposlenih je neomejeno, če agencija ni ustrezala delodajalcu, agencija krije stroške za pretečene poskusne tedne in išče novega zaposlenega.

Pazite, da upoštevate psihološko združljivost zaposlenega in delodajalca. Če se zaposli pisarniško osebje, se plačilo izvrši po opravljenem znesku: odštevanje se začne od trenutka, ko kandidat odide na delo.

V roku treh mesecev lahko pride do brezplačne zamenjave zaposlenega, če delodajalec ne ustreza ali se ne spopada z delom. Na spletnem mestu lahko oddate naročilo za zaposlenega ali pokličete.

Agencija za opravljene storitve prevzame plačilo v obliki 1 mesečne plače zaposlenega. Število zamenjav ni omejeno, saj je center prepričan v izbiro osebja in sposobnosti svojih zaposlenih. Za redne stranke je center razvil sistem popustov, ki ga najdete na spletni strani. Pri kratkoročnih naročilih, ki so do polmeseca, so stroški storitev približno 20.000 rubljev.

Vloga za izbor

Agencija Elena Likhacheva ponuja stranki, da se samostojno prijavi za izbiro osebja in v njej navede ne le želeno usposobljenost bodočega zaposlenega in kraj dela, ampak tudi opis prostega delovnega mesta in tiste zahteve, ki bodo določene za zaposlenega. Center je pripravljen na sodelovanje in v procesu iskanja zaposlenih poskuša najti najprimernejše ljudi, hkrati pa ustvariti kakovostne delovne pogoje.

Prosilci na spletnem mestu lahko najdejo koristne informacije o pripravah na delo in se seznanijo z mojstrskimi tečaji za domače osebje. Obvezna postavka v prijavi je navedba višine želene plače.

Brez tega ne pride do iskanja zaposlenih. Plača se izplačuje pravočasno ob določenem času. Stranka v prijavi navede zaposlitev zaposlenega, koliko časa bo šlo za delo, da se določi določen znesek, ki ga bo prosilec prejel po izpolnitvi navodil.

Tečaji

Agencija Elena Likhacheva poleg prostih delovnih mest ponuja tečaje in programe usposabljanja, ki potencialnim zaposlenim pomagajo v delovnem procesu. Tečaji so zasnovani tako za začetnike na področju upravljanja doma kot za profesionalne služkinje in služabnike, saj za nadgradnjo svojih znanj in pridobivanje novih znanj nikoli ni prepozno. Po končanih tečajih imajo zaposleni možnost prejemanja visokih plač.

Tečaji potekajo na posebnem območju, ki se nahaja v bližini centra. Tečaji lahko potekajo tedensko ali na predhodno dogovorjene termine. Obvezen element usposabljanja je prisotnost razstavnega prostora, ki je opremljen s sodobnimi gospodinjskimi aparati, osebje pa bi moralo praktično pokazati svoje znanje na področju vzdrževanja in čiščenja. Opravljanje tečajev in mojstrskih tečajev vam omogoča, da ne samo izboljšate svojo kvalifikacijo, ampak tudi dobite visoko plačo za svoje delo.

Priljubljena delovna mesta

Elena Likhacheva in njeno osebje sta razvrstila prosta delovna mesta, tako da je vsak lahko našel primerno zaposlitev zase. Najbolj priljubljene so specialnosti vzgojiteljev, mentorjev in učiteljev, služkinje za garderobo in oskrbo na domu ter iskanje parov, ki bi skrbeli za spletno mesto.

Podjetja, ki vstopajo na trg dela, poiščejo tudi osebje. Agencija po intervjuju ponuja priložnost, da izbere tiste zaposlene, ki so za naloge najprimernejši. Dejanska prosta delovna mesta Elena Likhacheva najdete na uradni spletni strani: agencija ima svojo uradno platformo, na kateri se informacije stalno posodabljajo.

Sodelovanje s podjetji

Center Elena Likhacheva nenehno ponuja sodelovanje s podjetji, ki naročajo več naročil. Za takšne stranke so zagotovljeni diskontni sistemi in promocijski programi, zaradi katerih si lahko izberete zaposlenega za nižje plačilo zaposlitveni agenciji.