karierno upravljanje

Česa ne smete pozabiti na podjetniških zabavah

Kazalo:

Česa ne smete pozabiti na podjetniških zabavah
Anonim

Pogosto se korporativne zabave v pisarnah na silvestrski večer za nekatere zaposlene končajo ne prav. Praviloma lahko po zabavi najdete vsaj eno osebo, ki se sramu sramu ob prazniku.

Ponujamo vam več priporočil, ki bodo koristna med naslednjo podjetniško zabavo, tako da bo za vas zabavno in brez neprijetnih posledic.

Ne pozabite, da ste še vedno v službi

Čeprav se lahko ta nasvet zdi očiten, ga med prazniki najpogosteje ne upoštevamo. Poskus čim bolj sprostitve je ena najpogostejših napak med pisarniškimi zabavami.

Mogoče vam v prijazni družbi ni problem, da si dovolite, da bi preveč pili, plesali na mizi ali se goli, v službi pa morate spoštovati spodobnost tudi na podjetniških zabavah.

Tudi če vas kolegi pohvalijo za vaš pogum in se vam zahvalijo za zabavno predstavo, vam lahko naknadno predrzno ravnanje škodi karieri. In ne pozabite, da morate še vedno sodelovati s temi ljudmi.

Poskusite se izogniti mamilu

Seveda se lahko vsi zabavate na zabavi, a če boste naslednji dan morali biti v pisarni, je v vašem najboljšem interesu, da ohranite ustrezno stanje.

Po mnenju nutricionistov ima kava brez kofeina tudi kofein - a koliko

Ali dojenček kriči, ko ga položijo v posteljo? Strokovnjaki so pojasnili razloge

Kaj je pojedel otrok, ki ga ni sprejel v kampanji ali sekciji? Kako se obnašati do staršev

Če želite to narediti, je bolje, da na korporativni zabavi ne pijete veliko alkohola ali vsaj popijete proti mamurlu zjutraj po prazniku. Prav tako poskusite naslednji dan ne zaspati.

Če pokažete, da ne morete biti vzor zadrževanja in odgovornosti, vam to verjetno ne bo pomagalo v prihodnosti, ko se bodo oblasti odločile za napredovanja ali bonuse.

Izkoristite dogodek

Če resno razmišljate o svoji karieri, potem morate izkoristiti vse priložnosti, ki jih imate, da naredite odličen vtis. Korporativna stranka je ena izmed njih. Glede na raziskavo na LinkedInu, skoraj 47% strokovnjakov pravi, da je korporacija pozitivno vplivala na njihovo kariero, ker so k temu dogodku pristopili pametno.

Udeleževanje korporativne zabave je odličen način, da se vidimo, slišimo in prepoznamo. Vendar vam je v najboljšem interesu, da o delu ne začnete govoriti, saj se je večina ljudi danes zvečer zbrala, da bi se sprostila in zabavala. Praviloma se razprava o delovnih vprašanjih na pisarniških zabavah začne spontano in nevsiljivo. Če aktivno poskušate pritegniti pozornost kot odličen zaposleni, boste verjetno veljali za vrhunsko.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini