karierno upravljanje

Pripravništvo v moskovski vladi je priložnost za izgradnjo uspešne kariere

Kazalo:

Pripravništvo v moskovski vladi je priložnost za izgradnjo uspešne kariere
Anonim

Če želite začeti kariero kot javni uslužbenec, bo pripravništvo v moskovski vladi prispevalo k dejstvu, da bodo pridobljene veščine pripomogle k hitremu doseganju odličnih rezultatov.

Pripravništvo - priložnost za seznanitev s stroko

Vsak študent z izpopolnjevanjem v katerem koli visokošolskem zavodu prejme potrebno količino teoretičnega znanja izbranega poklica, ki ga praktično ne podpira nobena veščina. Zato so že leta 1973 v ZSSR uvedli predpise, ki so zahtevali od univerzitetnih diplomantov staž po diplomi.

Danes pripravništvo poteka tudi za mlade strokovnjake, ki so končali visokošolske ustanove, za študente v zadnjih letih in za podiplomske študente. Mladi pripravnik kot pripravnik z razmeroma nizko plačo dobi potrebna strokovna znanja, kar je nadomestilo za majhno plačo.

Stažiranje v moskovski vladi bo vsem omogočilo, da ne bodo samo skozi dobro šolo vodenja, temveč tudi priložnost, da oživijo zanimive ideje in kreativne ideje.

Kdo ima priložnost dobiti staž v moskovski vladi

Moskovska vlada že nekaj let zapored pripravlja pripravništvo za mlade, ki se želijo preizkusiti v javnih službah.

Prednost imajo ambiciozni in nadarjeni. Tisti, ki se želijo prijaviti za pripravništvo, morajo biti družabni, imeti možnost učenja, biti sposobni doseči svoje cilje. Ne nazadnje pošteni in dostojni iskalci zaposlitve.

Pomemben dejavnik je lahko, da staž v moskovski vladi mlademu specialistu zagotavlja stalno zaposlitev.

Če želite pridobiti prakso, morate:

  • biti aktiven in uspešen pri opravljanju javnih nalog, v znanosti, strokovni dejavnosti, imeti odlične rezultate v športu;
  • biti sposoben najti nenavadne rešitve za kompleksne naloge;
  • imeti željo delati v dobro ljubljene Moskve.

Tisti, ki imajo zgoraj naštete lastnosti in se želijo pripraviti v moskovsko vlado, naj pošljejo življenjepis na talent.mos.ru. In tudi pisno se obrnite na vodjo oddelka, izbranega za prakso, predstavite se in delite svoje ideje o vprašanjih, povezanih s prihodnjim delom.

Kako poteka pripravništvo

Pripravništvo v moskovski vladi poteka pod novimi pogoji. Število mest, namenjenih za prakso, se je v primerjavi s prejšnjimi leti povečalo. Sposobnost dela po fleksibilnem urniku bo mladim pomagala rešiti vprašanje združevanja študija in dela.

Praksa se izvaja sedem mesecev. Vsak teden morate trenirati 20 ur. Plača pripravnika je v povprečju 20 tisoč rubljev. Toda najpomembnejša stvar v pripravništvu je pridobivanje izkušenj z izvajanjem projektov, ki so zanimivi in ​​pomembni za Moskvo, in kopičenje praktičnih znanj.

Prihodnji pripravniki dobijo izbiro smeri svojih prihajajočih dejavnosti, od katerih sta odvisna kraj pripravništva in naloge, ki jih bo treba obravnavati.

Kaj bo dal pripravništvo

Pripravništvo za študente v moskovski vladi je čudovita izkušnja, ki jo lahko dobijo med študijem na univerzi. Ko se bodo od znotraj seznanili s funkcijami, delom in različnimi pobudami moskovske vlade, bodo lahko vnaprej ocenili, kako dobro so izbrali svoj bodoči poklic.

Globlje potopitev v zadeve mestnih oblasti, sodelovanje v različnih projektih v Moskvi, priprava različnih prireditev mestnih oblasti, vse to zagotavlja dolgoročno prakso v moskovski vladi. Mnenja o njem so le pozitivna.

Strokovnjaki, ki so bili deležni takšnih znanj, postanejo dobri menedžerji, kar koristi ne le njim, temveč tudi vsem prebivalcem prestolnice.