zaposlovanje

Pet organizacij, ki so na črnem seznamu delodajalcev v Sankt Peterburgu

Kazalo:

Pet organizacij, ki so na črnem seznamu delodajalcev v Sankt Peterburgu

Video: 670 Our Perfect Nature, Multi-subtitles 2024, Maj

Video: 670 Our Perfect Nature, Multi-subtitles 2024, Maj
Anonim

Vsak prebivalec kulturne prestolnice Rusije, preden se zaposli, preuči črni seznam delodajalcev v Sankt Peterburgu. Zakaj to počne? Seveda, da bi razumeli, je vredno iti na razgovor ali bolje poiskati drugo organizacijo. Skupaj je pet organizacij, ki se jim je najbolje izogniti. Dobili so največje število negativnih ocen zaposlenih.

Vecton

Na črnem seznamu mnenj delodajalcev o delodajalcu CJSC "Vecton" lahko najdete ogromno. Njeni zaposleni že dvajset let proizvajajo kemične izdelke in jih dostavljajo v največje prodajalne s hrano. Glavni proizvodi so barve, olja in drugo.

Zaposleni se nikoli ne pritožujejo nad plačami. Vedno se plača pravočasno in v celoti. To podjetje se je na črni seznam delodajalcev v Sankt Peterburgu uvrstilo samo zaradi nespoštljivega odnosa oblasti. Absolutno nočejo porabiti časa za usposabljanje, hkrati pa zahtevajo, da vsak zaposleni jasno in hitro izpolni svoje naloge. Prav tako ne skrbijo za varnost nakladalcev in pakirnih naprav. Če je treba prenesti škodljivo blago, potem vodstvo ne meni, da je treba poročati o možnih posledicah.

Pogosto iz njihovih ustnic slišite nespodobne izjave, naslovljene na zaposlene.

Ureren

Črni seznam podjetij delodajalcev pogosto vključuje različne klicne centre. To so organizacije, ki se ukvarjajo z javnimi razpisi in ponujajo svoje storitve. Nobena izjema ni bila čistilna pisarna Uveren. Prva stvar, ki bi morala opozoriti, je aktivno „zaposlovanje“ novih delavcev v njihovo osebje. Povsod lahko vidite živo oglaševanje, v katerem vestni zaposleni ponujajo "najboljše pogoje."

Dejansko morajo dekleta in fantje delati vsak dan 10 ur brez prostih dni in praznikov. Za svoje delo vsak teden prejemajo plačo v višini 3000 rubljev. V skladu s tem znaša mesečni dobiček zaposlenega 12.000 rubljev. Seveda gre za zelo majhen znesek v 30 delovnih dneh.

Kozmetična podjetja

Priljubljena kozmetična podjetja, kot so Avon, Oriflame, Faberlik in številni drugi, ne sodijo le na črni seznam delodajalcev v Sankt Peterburgu, ampak tudi na podobne sezname drugih mest.

Povsod lahko vidite oglas, ki aktivno spodbuja ljudi, da dolgočasno delo spremenijo v bolj zanimivo. Mlade ženske distribuirajo kataloge po prometnih ulicah, vabijo jih na delo na družbenih omrežjih in prek telefonskih klicev.

Zaposleni so "privedeni" do čudovitih videoposnetkov, ki pripovedujejo o tem, kako so navadne ženske lahko dosegle neverjeten uspeh. Pravijo, da je to delo popolnoma doma, vam ni treba ustvarjati oglasov. V resnici se izkaže, da človek teka naokoli s katalogi in vsiljuje izdelke, da bi si prislužil bonuse in točke ter dobil minimalni odstotek stroškov kozmetike.

Tiens

Pogosto so na črnem seznamu delodajalcev o družbi TIENS negativni pregledi delodajalcev. Danes gre za eno najbolj zavajajočih organizacij. Prva stvar, ki vsakogar moti, je, da se naslov glavne pisarne nenehno spreminja, kar ni verodostojno. Prosilci ugotavljajo, da je intervju precej nenavaden. Delodajalec vam ne more natančno povedati o delovnih nalogah, plačah in urniku dela. Zdi se, da se poskuša zbežati od odgovora. Namesto intervjuja se izvaja usposabljanje o prodajnih tehnikah. Druga pomanjkljivost je, da se oglas zaposli za eno prosto delovno mesto, v resnici pa se morate seznaniti z delom skoraj vseh področij.

Redberg

Nekoč je bilo podjetje Redberg eno najstabilnejših podjetij, zdaj pa je na črnem seznamu delodajalcev v Sankt Peterburgu. Mladi zaposleni morajo opravljati kritične inženirske naloge. Poleg tega imajo zelo primeren urnik dela, stabilno plačo, plačan dopust in bolniške odsotnosti. Zaposleni ne marajo tega vodstva, kot da nenehno spremljajo vsak korak podrejenega. Poiščejo kakršne koli pomanjkljivosti pri delu, se prijavijo, če je delavec odsoten s svojega mesta več minut. Konec meseca se izkaže, da je približno polovica plače odštela zaradi neupravičenih kazni.

In to je le majhen del podjetij. Zahvaljujoč črnemu seznamu delodajalcev v Sankt Peterburgu se lahko vnaprej seznanite z delovnimi pogoji in odgovornostmi. Tako bo nastala splošna ideja podjetja.