karierno upravljanje

Projekti oddaje: 3 načini za začetek produktivnega dela v tem letu

Kazalo:

Projekti oddaje: 3 načini za začetek produktivnega dela v tem letu

Video: Pomurski dnevnik: Začetek sezone špargljev, (25. 4. 2018) 2024, Maj

Video: Pomurski dnevnik: Začetek sezone špargljev, (25. 4. 2018) 2024, Maj
Anonim

Kako postati bolj produktiven pri svojem delu? Obljubiš, načrtuješ in poskušaš narediti vse pravilno. Toda slej ko prej se postavi vprašanje: kaj storiti, da izboljšaš raven svojega podjetja in začneš razmišljati postopoma?

Če ste obsedeni s takšnimi mislimi, ne pozabite prebrati ta članek do konca. Ponuja tri načine za najučinkovitejše delo. Samo dodajte spodnje metode, da dopolnite katero koli od vaših trenutnih rešitev.

1. Delajte v eno smer

Ponavljali bomo vedno znova: tisti, ki so dosegli uspeh, so to storili, ker so obvladali "eno pomembno stvar". Ta pristop je podrobno omenjen v knjigi Garyja Kellerja, "Neverjetno preprosta resnica za nenavadnimi rezultati."

Knjiga govori o tem, kako lahko v svoji panogi dosežete pozitivne rezultate. To se bo zgodilo šele, ko "se potrudite, da postanete najboljši v svojem najpomembnejšem delu." To pomeni, da bi se morali kljub številčnosti različnih možnosti in ponudb specializirati za eno stvar. Opravite svoje delo: prineslo vam bo zaupanje v uspeh. Naj bo letošnje leto leto uspeha in velika prednost.

Različne vrste staršev in njihove prednosti: od "splošnega" do "mirovnika"Prekinuti dolgoletno prijateljstvo s punco je normalno in govori o vaši osebni rastiNa cesti sem našel nekoga drugega križa: prijatelj je kričal - vrgel stran, jaz pa sem ravnal drugače

Razvoj spretnosti

Ko se odločite za svojo smer, v kateri imate malo talenta, se morate osredotočiti nase. Vložite v prihodnost: poiščite tečaje, ki so se jih udeležili drugi strokovnjaki na vašem območju. Preberite vse potrebne knjige in si oglejte vse videoposnetke, ki jih potrebujete. Delajte na njem bolj kot kdorkoli drug in sčasoma boste postali boljši v tem. Ne pozabite: uspešni so tisti, ki so najboljši na svojem področju. Zakaj? Ker znajo ceniti, kaj je vredno njihovega dela in kako uspešno bo.

Če torej res razumete kakšen element in imate razvite veščine, začnite obvladati celoten trg: zgradite svoj imperij. Jeff Bezos je na primer postal uspešen v e-trgovini, Warren Buffett pa je bil uspešen pri naložbah. Izbira je široka: če boste res dobro seznanjeni s svojo panogo, bo to postalo očitno tudi drugim.

"Če bi ljudje vedeli, kako težko mi je delati, da bi dosegel svojo veščino, ne bi bilo videti tako čudovito," je dejal Michelangelo Buonarroti, italijanski umetnik, pesnik in razmišljalec. Torej, ne obupajte, čeprav se vam vse zdi težko. V nasprotnem primeru ne boste nikoli uspeli.

2. Razmislite o razširitvi svojih zmogljivosti.

Včasih je sodelovanje potrebno tisto, kar podjetje potrebuje, da resnično napreduje. Morda poznate več podjetnikov, ki si, tako kot vi, tudi delite ljubezen in strast do svoje "edine stvari", ali razvijalce in prodajalce, ki imajo veščine, ki lahko dopolnijo tisto, kar ustvarite.

Sposobnost dati več kot jemati: razlika med srečnimi ljudmi in ostalimi

Okras za dom iz preje: naredite prijetno blazino iz pomponovPo mnenju nutricionistov ima kava brez kofeina tudi kofein - a koliko

Kot že omenjeno, lahko zgradite celoten imperij: odvisno od tega, koliko časa preživite z vsako osebo. Ronald Burt, profesor na univerzi v Chicagu, je dejal: "To je nekaj, česar ni mogoče imenovati zunanje izvajanje (prenos organizacije kakršnih koli datotek ali drugih podrobnosti o proizvodnji v drugo podjetje)."

Praktične točke

Kaj je torej treba storiti? Ocenite, kako izgleda vaše podjetje: sestavite seznam vseh, s katerimi ste imeli prejšnji mesec skupne načrte in kdo bodo s tem. Nato poleg vsake osebe samo dodajte kljukico, če vam je preživljanje časa pomagalo doseči cilje. Vsako ime je treba preveriti. Za kaj? Da bi še naprej sodeloval z njim. Če ni kljukice, vam taka oseba ne bo pomagala narediti vašega podjetja učinkovitejšega.

Ne zamerite širjenju: povežite se z ljudmi na LinkedIn ali v Facebook skupinah, povezanih z vašim podjetjem ali hobiji. Prosite vse, ki jih srečate, da vas pošljejo nekomu drugemu.

3. Projekti oddajajo oddajo

Končno se prepričajte, da želite narediti svoje podjetje resnično učinkovito. Vsak dan dajte svojim ciljem in projektom potrebno količino časa: to je nujno potrebno, če želite doseči svoje cilje. Pomislite, kdo bi vam lahko pomagal pri vaših zadevah: najemite toliko zanesljivih sodelavcev, ki bi vam omogočili izključno zasedbo svojih nalog. Ne zapravljajte časa za druge: preprosto ga nimate.

To ne pomeni, da bi morali takoj najeti ekipo za polni delovni čas, vendar vsaj razmislite o tem, da najamete virtualnega pomočnika za delo na nekaterih projektih za vas v spletu, kar je odličen način za začetek. To je ena izmed vrst zunanjega izvajanja, ki je tako potrebna!

Pred časom je New York Times našteval prednosti zunanjih izvajalcev (v primerjavi s preprostim najemom). Kako velika je bila korist? Zunanji izvajalci projektov vam bodo omogočili, da začnete nove projekte veliko hitreje, zmanjšati potencialna tveganja in vam pomagati učinkovito nadzorovati stroške.

Vse delo prenesite na virtualne pomočnike. Dober način, da ugotovite, kaj je treba oddati v zunanje izvajanje, je revizija časa v enem tednu. Pomislite na vse, kar potrebujete: čas, ki ga potrebujete za dokončanje določenih dejanj, e-poštna sporočila, na katera se morate redno odzivati, in pravočasno ustvarjanje vsebine. Nato določite, kaj vam vzame največ časa, in ga prenesite nekomu drugemu. Zunanje izvajanje vam bo pomagalo ugotoviti, kje lahko delo opravite bolje: ustrezna prizadevanja se pričakujejo samo od vas.

Skupaj

Zgornji podatki zagotavljajo, da letošnje leto presega vse prejšnje. Zakaj? Omenjene metode vam bodo zagotovo pomagale pri doseganju cilja: povečati produktivnost in okrepiti svoj vpliv na svetovnem trgu.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini