karierno upravljanje

Streetbee: Ocene zaposlenih

Kazalo:

Streetbee: Ocene zaposlenih

Video: Infodrom: Ocenjevanje v izolaciji 2024, Maj

Video: Infodrom: Ocenjevanje v izolaciji 2024, Maj
Anonim

Žal ni vsakdo sposoben najti dobre zaposlitve. Poleg tega obstajajo situacije, ko je preprosto treba delati, vendar polna zaposlitev kategorično ni primerna. Ponavadi študentje in mati s polnim delovnim časom na porodniškem dopustu trpijo zaradi podobne težave. Zgodi se, da denarja, plačanega za glavno delo, močno primanjkuje, nato pa je človek prisiljen iskati dodatne načine zaslužka, ki jim nekaj ur na dan vzamejo moč. Takoj moramo reči, da to ni tako preprosto. Navsezadnje prosilci niso vedno zadovoljni s plačili, upravljanjem, urnikom in odgovornostmi za delo. Vse skupaj je izjemno težko, zato je iskanje stranske službe včasih zelo dolgo.

Tako je bilo vse do trenutka, ko se je na internetu pojavil nov in obetaven projekt Streetbee. Mnenja o njem so se takoj začela objavljati na različnih spletnih mestih, kjer so zaposleni delili svoje izkušnje in svetovali mladim strokovnjakom, ki so pravkar začeli delati v tem nenavadnem podjetju. Presenetljivo je, da je večina komentarjev pozitivnih, kar nas je navdihnilo pri pisanju tega članka. Morda se bomo, vodeni od povratnih informacij zaposlenih o Streetbeeju, tudi naši bralci obrnili nanjo in izkoristili odlično priložnost, da denar enostavno in zabavno.

Kaj je streetby projekt?

Ker podjetje Streetbee, katerega pregledov iz dneva v dan postaja vedno več, spada v nov format organizacij, vsak potencialni zaposleni ne more takoj razumeti, kaj je.

Če projekt na kratko opišemo, lahko rečemo, da je Streetby zelo uspešno, čeprav mlado podjetje, ki zbira informacije o prodajnih mestih pri nas. Organizacija zaposluje na tisoče ljudi, ki živijo v različnih regijah Rusije. Še več, vsak od njih ima lahko glavno službo in Streetby uporabi le kot priložnost, da poveča svoje dohodke ali prihrani za svoje drage sanje.

Sodeč po pregledih Streetbee, so kupci podjetja velike mednarodne blagovne znamke, ki proizvajajo izdelke široke porabe. Prav oni običajno naročijo revizijo, zahvaljujoč kateri lahko dobijo najbolj zanesljive informacije o cenah v regijah, postavitvi izdelkov na policah v trgovinah in ugotovijo druge nianse glede prodaje svojih izdelkov.

Kako delati s podjetjem?

Mnenja zaposlenih o podjetju Streetbee na primer vsebujejo informacije o zaslužku ali zapletenosti nalog, vendar ne ponujajo popolnih informacij o tem, kako je zgrajeno sodelovanje med organizacijo in njenimi zaposlenimi.

Zato smo se odločili, da bomo pozorni na to vprašanje v sedanjem delu članka. Zanima vas dodatni dohodek, vendar ne veste, kaj je treba storiti, da se uvrstite v vrsto srečnežev, ki delajo v Streetbyju?

Zagotavljamo vam, da je to izjemno preprosto. Na pametni telefon boste morali prenesti posebno aplikacijo, po kateri boste imeli dostop do opravil. Običajno si vzamejo največ petnajst do dvajset minut časa zaposlenega. Glede na rezultat dela pošlje poročilo, izdelano po obstoječi predlogi, in čaka na prenos denarja. Naloge v povprečju stanejo od sto petdeset do štiristo rubljev. Zaslužena sredstva se zaposlenemu nakažejo v elektronski denarnici, običajno ta postopek traja približno pet dni.

Kratek opis nalog

Vsak dan imajo uslužbenci Streetbyja dostop do skoraj trideset tisoč raznolikih nalog. Zato si bo vsak lahko izbral nekaj primernega zase. Hkrati Streetbee pregledi pogosto omenjajo, da so vse delovne naloge dokaj enostavne in dostopne vsem kategorijam prijavljenih.

Da bi našim bralcem olajšali razumevanje posebnosti dela v podjetju, smo se odločili, da damo nekaj vzorčnih možnosti za tiste naloge, ki jih dnevno objavljamo v mobilni aplikaciji. Najenostavnejša je revizija določenega izdelka. Zaposleni mora pregledati vse police in dokumentirati prisotnost ali odsotnost navedenega izdelka. Včasih morajo zaposleni v podjetju opraviti popis prodajaln. Če želite to narediti, morate iti na določene naslove in fotografirati vse vtičnice. Med najdražje naloge spadajo tiste, pri katerih morate preveriti postavitev blaga na prodajnih policah, izvesti promocije ali oceniti delo predlagateljev.

Kot vidite, takšna opravila ne trajajo veliko časa, z nekaj vztrajnosti in želje pa zlahka zaslužite štirideset tisoč rubljev na mesec.

Prednosti dela s Streetbyjem

Če natančno preučite vse razpoložljive preglede Streetbeeja, potem prednosti dela v takšni organizaciji ni treba iskati dolgo. Vse prednosti dobesedno ležijo na površini, saj zaposleni o njih pišejo z velikim veseljem:

  • Prost urnik. Ne le odločate se, kdaj in koliko vam bo pomagalo, temveč lahko svoje dolžnosti kombinirate tudi z družinskim nakupovalnim potovanjem. Nekaterim uslužbencem Streetbyja celo uspe dokončati zgradbe med odmori za kosilo.
  • Najenostavnejše naloge. Najbolj zapleteni od njih lahko vzamejo največ petinštirideset minut časa, preproste pa jih je mogoče enostavno zaključiti v petih do sedmih minutah.
  • Priročen plačilni sistem. Ves denar se po preverjanju opravljenih nalog dvigne v elektronsko denarnico. Ta postopek običajno traja pet delovnih dni.
  • Delujte prek mobilne aplikacije. Iz pregledov Streetbee je razvidno, da je podjetje mlado, zato ima aplikacija veliko napak. Vendar se redno popravljajo, delo pa postaja vse lažje in lažje.
  • Osebni koordinator. Če imate med delom težave in vprašanja, se lahko vedno obrnete na koordinatorja. Vsak novinec je dodeljen zaposlenemu, ki bo vedno nudil potrebno pomoč in se bo usmeril v posebnosti naloge, ki jo bo opravil.

Vse prednosti dela v podjetju, ki smo jih našteli, so osnovne, vendar še zdaleč niso edine. Vsak iskalec dela na podlagi lastnih ciljev in preferenc najde prednosti, zaradi katerih je sodelovanje s podjetjem tako dragoceno zanj.

Shema dela s podjetjem

Če je začetnikom težko obvladati obilje nalog, potem izkušeni zaposleni zlahka opravijo do deset do petnajst naročil na dan. Seveda se njihov zaslužek znatno poveča za opravljeno delo. Mnogi pišejo, da so jih po prvem mesecu začeli prejemati nekajkrat več kot na začetku.

Hkrati izkušeni zaposleni delijo svoje skrivnosti z začetniki in predlagajo shemo, ki jim bo pomagala, da se bodo lahko na novem mestu hitro udobno postavili. Najprej je vredno izbrati naloge zase v bližini hiše. Potem bo mogoče v manj časa opraviti več dela.

Za sprejem dražjih naročil si mora začetnik prislužiti oceno. Plača se za vsako pravilno izvedeno in pravočasno oddano naročilo. Priporočljivo je, da o tem pošljete poročilo še isti dan. To lahko storite prek pametnega telefona ali domačega omrežja.

Če dvomite, da pravilno izpolnite obrazec za poročanje, postavite vprašanje koordinatorju. Bolje je, da porabite malo časa in pošljete popolno poročilo, kot da ga v prihodnosti ponovno pripravite in izgubite oceno.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kljub temu, da je delo s Streetbyjem dokaj enostavno, nekatere točke vseeno sprožijo veliko vprašanj za začetnike. Odgovore nanje lahko najdemo v pregledih, vendar smo jih analizirali in v več skupinah opredelili najpogostejše:

  • Delajte z aplikacijo. Če želite postati zaposleni v podjetju, boste potrebovali pametni telefon z dobro kamero in delujočim GPS-om. Hkrati mora biti vaš internet dovolj hiter, da boste lahko pravočasno prenesli poročila. Tudi veliko novincev se pridruži skupini Streetby na družbenem omrežju. V tem primeru se boste lažje obrnili na svojega koordinatorja.
  • Izvajanje nalog. Da se izognete težavam, vedno natančno preberite naloge. Običajno v postopku njihovega izvajanja boste morali posneti več fotografij v sami trgovini. Delo traja od dve do sedemnajst ur, v tem obdobju je potrebno upoštevati vsa navodila in moderatorju poslati poročilo. Po preverjanju zaposleni prejme zasluženi denar in točke, ki zvišajo oceno.
  • Prejemanje plače. Omenili smo že, da se denar prenaša v elektronsko denarnico. V prihodnosti jih lahko razpolagate po lastni presoji. Če načrtujete prenos zaslužka iz elektronske denarnice na bančno kartico, sam postopek ne bo trajal več kot eno minuto.

Menimo, da vas po vsem, kar ste napisali, zagotovo zanima to podjetje in prosta delovna mesta v njem. O njih bomo govorili v naslednjem razdelku članka.

Zaposlitve pri Streetbyju

Podjetje ponuja prosilcem dve vrsti sodelovanja - daljinsko in neposredno. V prvem primeru boste delali kot moderator. Prosto delovno mesto vključuje preverjanje poročil drugih ljudi. Moderatorji morajo popraviti slovnične napake in preveriti skladnost poročila s tem opisom. Za delo lahko porabite toliko časa, kot ga imate. Seveda Streetbee kritiki kot moderator pravijo, da prvič dohodek ne bo prevelik. Vendar se bo čez nekaj tednov, ko se boste znali spoprijeti z vsemi nihanji pregledov, zaslužek znatno povečal.

Če delo za računalnikom ni vaš hobi, se poskusite zaposliti kot revizor prodajnih mest. Tisti, ki so delali pri Streetbeeju (povratne informacije o tem položaju bomo predstavili v ločenem delu članka) kot revizorji, vedo, da to prosto delovno mesto vključuje stalno komunikacijo z ljudmi, pogosta potovanja in možnost pogajanj z varnostniki. Nekateri zaposleni ugotavljajo, da je za produktivno delo potrebno preučiti več zakonov, a za aktivno osebo to ne bo težko. Revizorji so tisti, ki gredo v prodajne salone in izpolnjujejo naloge, ki jih postavlja vloga.

Streetbee Outlet Auditor: Ocene

Ta prosta delovna mesta so najpogostejša v podjetju. Prav ona omogoča vlagateljem, da se seznanijo s svetom revidiranja in zaslužijo svoj prvi denar. Zaposleni pišejo, da je bilo to delo v njihovi praksi najbolj nenavadno in enostavno. Naredi se preprosto in celo z veseljem, najbolj pa je vesel podatek, da vsi nadzorujejo delovni potek in urnik.

Ocene Streetbee najpogosteje pregledajo študenti. Vedno so zelo zadovoljni s sodelovanjem s podjetjem, ki jim omogoča, da med usposabljanjem staršev ne prosijo za denar.

Nedvomne prednosti dela revizorja so naslednje točke:

  • posebno izobraževanje ni potrebno;
  • ob zaposlitvi ni treba dolgo trčati z dokumenti;
  • pomanjkanje glob;
  • priložnost, da združite prijeten sprehod z delom.

Med minusi izstopata le dolgo preverjanje poročil in občasne težave z aplikacijo. Vendar se takšne pomanjkljivosti postopoma odpravljajo.

Moderatorski pregledi delovnih mest

Ta položaj izberejo predvsem matere, ki sedijo na porodniškem dopustu. Nimajo možnosti, da bi svojega otroka dolgo zapustili in delali, zato izberejo možnost oddaljenega.

Moderatorji pogosto pišejo, da so sprva dvomili, ali bodo zmogli količino dela, a so se nato vključili in začeli zaslužiti celo več, kot so pričakovali. Vendar so delali le zvečer ali med dnevnim spanjem otroka.

Številni ugotavljajo, da koordinatorji zelo podrobno razlagajo vse funkcije, s katerimi se bodo morali spoprijeti novinci. Komunikacija je neprekinjeno, kar je zelo priročno za delo na daljavo.

Streetbee mnenja delodajalcev

Če vas zanima, kako se je podjetje izkazalo kot delodajalec, se vam mudi, da vam ugodimo - v tej vlogi Streetby prejema le pozitivne ocene. Zaposleni ugotavljajo, da se vsi problemi rešujejo hitro, denar se izplačuje v celoti in pravočasno, število naročil pa se nenehno povečuje.

Končno

Če povzamem, želim povedati, da je Streetby odlična izbira za tiste, ki iščejo dodaten zaslužek. S tem podjetjem se boste počutili bolj samozavestno in dobili preprosto neprecenljivo izkušnjo, ki bo zagotovo koristna pri nadaljnjih poklicnih dejavnostih.